Υλικά:
• 2 ματσάκια ρόκα
• 3 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
• 800 γραμ. καρπούζι
• 1/2 κόκκινο ξερό κρεμμύδι μικρό
• 1 φλιτζάνι φέτα light σε κύβους
• 1 κουταλιά φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
• 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1)Σε μία πιατέλα στρώνετε τη ρόκα.
2)Πασπαλίζετε τις λιαστές ντομάτες.
3)Κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες το κρεμμύδι και το προσθέτετε.
4)Καθαρίζετε το καρπούζι από τους σπόρους και το κόβετε σε φέτες ή σε καρέ.
5)Ψιλοκόβετε το δυόσμο και πασπαλίζετε με τη φέτα.
6) Τέλος περιχύνετε με το ελαιόλαδο.