You are here
Εστιατόριο Rodon Place: Νέο πρόσωπο και ανανεωμένο μενού κερδίζουν τους κορυφαίους γαστρονόμους από τον πανελλαδικό τύπο
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το πλήρως ανακαινισμένο χειμερινό εστιατόριο Rodon Place και το ανανεωμένο του μενού στους εκπροσώπους του πανελλαδικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, σε μία ξεχωριστή βραδιά που διοργάνωσε το Ξενοδοχείο Grande Albergo delle Rose – Casino Rodos τον περασμένο Νοέμβριο. Με εκτενή δημοσιεύματά τους σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας και sites υψηλής επισκεψιμότητας όλοι ανεξαιρέτως μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το άψογο service, τον υπέροχο χώρο, όχι μόνο του εστιατορίου αλλά και του ιστορικού Ξενοδοχείου, και τις εξαιρετικές δημιουργίες δια χειρός του βραβευμένου chef Andrea Shalomakin.
To BHMA αναφέρει ότι «το Rodon Place προσφέρεται για γαστρονομικές εμπειρίες (…) με γεύσεις ισορροπημένες και φίνες (…) και προσφέρει πιάτα αντάξια του Ξενοδοχείου των Ρόδων.»
Το ΕΘΝΟΣ κάνει λόγο για «ένα ονειρικό δείπνο, (…) μία ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία σε ένα περιβάλλον που συνδέει το χτες με το σήμερα στο όνομα του Ρόδου.» Εστιάζει δε και στα «πιάτα (τα) εμπνευσμένα (…), σε έναν τολμηρό συνδυασμό που απευθύνεται στους πολίτες του κόσμου» και καταλήγει ότι «η συντονισμένη συνεργασία του προσωπικού – σαν να διευθύνεται από την μπαγκέτα ενός μαέστρου – δημιουργεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».
Τα ΝΕΑ εντυπωσιάστηκαν από το πώς ο chef «παντρεύει καταπληκτικές αραβικές και ρωσικές νότες με γαλλικές τεχνικές» και κάνουν λόγο και για την «καταπληκτική αοιδό» που κρατά συντροφιά στους πελάτες του εστιατορίου το Σαββατοκύριακο.
H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ συνεχίζει λέγοντας ότι το ανακαινισμένο Rodon Place είναι «ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα εστιατόριο που δεξιώνεται συχνά τη διεθνή ελίτ: πολυτελές, αλλά όχι κραυγαλέο, με μία κουζίνα φίνα, ψαγμένη αλλά και στέρεα, με πολλά στοιχεία από τη ντόπια γαστρονομία». Ξεχωρίζει δε από το μενού, μεταξύ άλλων, τον υπέροχο μπακαλιάρο, «άψογα τηγανισμένο σε ένα κουρκούτι αφρό».
Η REAL NEWS στέκεται και αυτή, εκτός των άλλων, στα μέλη της άψογα συντονισμένης ομάδας του chef και «το υψηλό επίπεδο γαστρονομίας που μπορεί να πετύχουν».
Το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, ένα από τα έντυπα με την πιο αξιόπιστη γαστρονομική «πένα», ξεχωρίζει κάποιες από τις γευστικότερες προτάσεις του μενού, όπως είναι οι φλογέρες τυριών ραντισμένες με ροδίτικο μέλι.
Το site www.bostanistas.gr, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής γαστρονομικός ιστότοπος με μοντέρνα και ψαγμένη γραφή, περιγράφει την «κοσμοπολίτικη κουζίνα του (chef) Andrea Shalomakin» που είναι διαθέσιμη «σε πολύ προσιτές τιμές» ενώ φυσικά εξαίρει και τη φιλοξενία του Ξενοδοχείου, που είναι «αυτό που περιμένει κανείς σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ρουαγιάλ και παλαιάς κοπής».
Με το νέο του ύφος το Rodon Place του Grande Albergo delle Rose – Casino Rodos κερδίζει την εμπιστοσύνη των ειδικών και συνεχίζει δυνατά μέσα στο χειμώνα, αποτελώντας μία από τις καλύτερες και πιο προσιτές προτάσεις για γαστρονομικές απολαύσεις με ζωντανή μουσική στην πόλη της Ρόδου.